74309007

TMG DPD Grand Final met 75 TMG’ers een waar feest!

Afgelopen zondag was het dan zover, na 8 TMG DPD toernooien dit seizoen was daar dan de grote afsluting: de TMG DPD Grand Final in het Frans Otten. Hier worden niet alleen de bekers voor het toernooi uitgereikt, maar ook voor de spelers die gedurende het hele seizoen het beste hebben gepresteerd op de TMG Ranking. De spelers met de hoogste punten kregen de grote wisselbekers die zij voor een jaar in hun kamer mogen bewonderen!

75 TMG’ers, alle categorieën gevuld, een funcourt en veel gezelligheid waren de ingrediënten voor een fantastisch toernooi wat een waar feest was!

Mini’s
Bij de Mini’s waren dit keer 16 TMG’ers aanwezig. Vrijwel de gehele top 4 wist de halve finale te bereiken, echter wist Tristan van Passel al in de eerste ronde van de 4egeplaatste Sascha Steps te winnen. Tristan van Passel won vervolgens ook van Jaden Dally en mocht zich vervolgens na een finale tegen Tobias Harris kampioen van de Mini’s noemen. Tobias pakte zilver. Jaden Dally speelde vervolgens tegen Matteo van de Burg in een spannende wedstrijd om het brons. Matteo van de Burg liet zien goed in vorm te zijn en won met 3-1, hij won daarmee het brons. Sascha Steps won de Plate.

Rookies
Net als bij de Mini’s waren bij de Rookies ook 16 TMG’ers aanwezig. Fenna Wijman wist haar winning streak van de afgelopen 2 toernooien te vervolgen. Fenna pakte opnieuw goud door de finale te winnen van Erica Blonk met 3/0. Niklas Pantazidis was weer terug van weggeweest en nam het brons mee naar Duitsland, hij won met 3/1 in een spannende wedstrijd van Katarina Machalova. Sebastian van den Burg won de Plate.

Beginners
De Beginners was dit keer vertegenwoordigd door 11 spelers. 1 speler liet zien enorme stappen te hebben gemaakt. Tristan Keenan zijn hoogst behaalde positie dit seizoen was 6e, maar daar wist hij dit toernooi verandering in te brengen. Tristan Keenan won goud! Hij won in de finale van Elcke Mols met 3-1. Meike van Dalen pakte het brons door met 3/0 te winnen van Bram van Bemmel. Pier Kraus won knap de Plate.

Gevorderden
Dit keer waren er 9 Gevorderden van de partij in Amsterdam. De grootste verrassing van dit toernooi was Brian Daalhuizen. Brian was 5/9 geplaatst, maar behaalde de finale waar hij uitkwam tegen Milan Roks. De nummer 1 geplaatste Milan had het enorm zwaar in de finale maar won uiteindelijk toch heel knap met 3-2 van Brian. Victor Santos de Freitas won met 3-1 van Ian Trouwborst in de strijd om het brons. Annamaria Machalova won de Plate.

Elite
Bij de Elite waren dit keer 11 TMG’ers waaronder ook 2 meiden. De top 4 van de Elite kwam relatief gemakkelijk in de halve finales. Rowan Damming speelde een bloedstollende wedstrijd tegen Knut Hogervorst in de halve finale. Rowan wist deze wedstrijd nipt te winnen met 3/2 en behaalde daarmee de finale. Daar stond Sam Gerrits op hem te wachten na een 3-1 winst over Lars Rustenburg. Rowan won uiteindelijk van Sam met 3/1 en werd daarmee #1. Knut Hogervorst won met 3/2 van Lars Rustenburg en pakte brons. Lars van Dongen won de Plate.

All Ladies & All Stars
Dit toernooi mochten de ouders ook weer in actie komen. Henske Mols won de All Ladies na een 5-setter tegen Karin Veen en Lars Rustenburg won de All Stars.

Naast het reguliere toernooi werden ook de TMG DPD Ranking bekers uitgereikt. De top 3 van elke categorie zag eruit als volgt:

Mini’s:

 1. Jaden Dally
 2. Tobias Harris
 3. Sascha Steps

Rookies:

 1. Fenna Wijman
 2. Erica Blonk
 3. Katarina Machalova

Beginners:

 1. Elcke Mols
 2. Meike van Dalen
 3. Bram van Bemmel

Gevorderden:

 1. Milan Roks
 2. Annamaria Machalova
 3. Ian Trouwborst

Elite:

 1. Sam Gerrits
 2. Knut Hogervorst
 3. Rowan Damming

 

Wij willen alle TMG’ers enorm bedanken voor hun deelname dit seizoen! Wij kijken terug op een heel mooi en gezellig seizoen! Zonder sponsoren zou TMG dit natuurlijk nooit kunnen doen. Graag willen wij onze sponsoren bedanken: DPD Pakketservice NL, Dunlop Squash, MKB Media & Baanreserveren.nl. Hartelijk bedankt voor jullie steun!

Wij hebben genoten van dit seizoen en wij hopen jullie allemaal volgend jaar weer te mogen verwelkomen op onze toernooien. Hele fijne zomervakantie en tot volgend seizoen!