74309007

Gezelligheid ten top tijdens TMG DPD Kersteditie

Afgelopen weekend was alweer het laatste TMG DPD toernooi van 2019. Met succes want met maar liefst 95 TMG’ers in kerstoutfits, de kerstman, oliebollen en gezelligheid kunnen we zeker zeggen dat dit een geslaagd toernooi was! Ben jij benieuwd wie de winnaars van het toernooi zijn? Lees dan nu snel verder! 

Mini’s
De Mini’s waren dit keer met een enorm groot aantal, maar liefst 24! Dit is natuurlijk fantastisch want dit is uiteindelijk de toekomst! Er waren veel verrassingen in de Mini’s, zo wist Matteo van den Burg de nummer 1 geplaatste Janneke Bax uit te schakelen in de kwartfinale en plaatste zich daarna ten koste van Max Lindner in de finale. Aan de andere kant van het schema wist TMG-debutant Tony Barlow de finale te behalen door de nummer 3, Tygo ter Burg, en de nummer 2, Jeromy Boele, uit te schakelen. In een spannende finale wist Matteo van den Burg uiteindelijk te winnen met 3-0 en pakte daarmee goud. Jeromy Boele won brons na een 3-0 winst over Max Lindner. Tazio Zani won de plate.

Rookies
De Rookies waren dit keer in totaal met 13. Ook hier waren veel verrassingen in het toernooi, zo wist thuisspeler Allister Morris al snel de nummer 1 geplaatste Jonathan Chen uit het toernooi te spelen door met 3-0 te winnen en in de finale te komen. Aan de andere kant van het schema won de Amsterdamse Camiel Bertens met 3-1 van Jaden Dally om zo de finale te behalen. In de finale bleek Allister de sterkste en won uiteindelijk het toernooi zonder gameverlies. Jonathan Chen won met 3-0 van Jaden Dally en pakte daarmee brons. Sebastiaan van den Burg won de plate.

Beginners
De Beginners categorie bestond dit toernooi uit 7 Beginners die speelden in 2 poules. Er werden veel wedstrijden gespeeld en uiteindelijk waren Fenna Wijman en Ruben van Schaik de sterkste in de poules, zij speelden tegen elkaar. In de finale was Ruben de sterkste en werd daarmee voor het eerst kampioen van de Beginners door met 3-0 te winnen van Fenna. De nummers 2 van de poules, Pier Kraus en Ruby Huisman, speelden tegen elkaar voor het brons. In deze spannende wedstrijd trok Ruby uiteindelijk aan het langste einde en won met 3-1. Erica Blonk won de plate.

Gevorderden
Bij de Gevorderden waren dit keer 22 TMG’ers aanwezig, wat een mooi aantal! De nummer 1 geplaatste Daan Bosse wist zijn plaatsing waar te maken en voor de tweede keer op rij de Gevorderden te winnen door met 3-2 te winnen van goed spelende Milan Roks. Valentijn Hofman won het brons door met 3-1 te winnen van zijn clubgenoot Brian Daalhuizen. Ian Trouwborst won de plate.

Elite Meisjes
Bij de Elite Meisjes waren dit keer 5 meiden die samen in een poule speelden en dus elkaar allemaal troffen in het toernooi. Het was tot aan het einde heel erg spannend, de top 3 had van elkaar allemaal 1 gewonnen en 1 verloren. Uiteindelijk werd Catlyn van Maas de Bie 3eop basis van gamesaldo. Het gamesaldo van Lianka Radzyminski en Naomi Nohar was gelijk en daardoor werd er gekeken naar onderling resultaat. Naomi had in het toernooi 3-0 gewonnen van Lianka en pakte daardoor opnieuw het goud en de punten voor de mooi BJO-prijs. Emme-Lotte Boon won de Plate.

Elite Jongens
De Elite Jongens bestond dit keer uit 12 spelers die in een uitspeelschema speelden. Tjeu Dubbeldam wist relatief gemakkelijk de finale te bereiken door te winnen van Guido Lindner en Stan Al. Aan de andere kant van het schema wist Rowan Damming de finale te behalen ten koste van de nummer 2 geplaatste Tom Schreurs in 5 games. Tjeu wist voor de 3ekeer op rij kampioen te worden door in een hele spannende wedstrijd met 3-2 te winnen van de 15-jarige Rowan. Hjalmer Mols werd Plate winnaar.

All Ladies & All Stars
Ook dit keer waren er weer ouders van de partij bij TMG! Er waren 3 dames in de All Ladies en 6 mannen in de All Stars. Uiteindelijk mochten Esther Taal en Edwin Groothuis zich kampioen noemen door het toernooi te winnen.

 

Het was weer een waar succes en naar onze mening het leukste en gezelligste TMG DPD toernooi van dit seizoen tot nu toe! Dit konden wij natuurlijk niet zonder alle deelnemers, ouders, trainers en familieleden, MeerSquash en de scheidsrechters.! Wat fantastisch dat jullie er allemaal waren. Wij willen iedereen enorm bedanken.

Daarnaast natuurlijk ook onze sponsoren: DPD Pakketservice NL, MKB Media,  Dunlop Squash, Baanreserveren.nl en Orange Double Dot! Dank!

Wij wensen iedereen fantastische feestdagen en een gelukkig nieuwjaar. Wij hopen jullie allemaal te zien op TMG DPD Beverwijk op 26 januari! Tot dan!