TMG Sponsoren

Benieuwd welke ondernemingen jeugdsquash in Nederland een warm hart toedragen? Of wil je zelf TMG en jeugdsquash in Nederland ondersteunen?

Titelsponsor DPD NL

Titelsponsor & Partner van TMG Squash sinds 2016

Meer over DPD NL

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit standaard- en expresspakketten. Dit doen we namens duizenden tevreden klanten. Wij zijn deskundig op onze eigen nationale markt. En wij maken deel uit van de internationale DPDgroup.

Communicatie heeft de volle aandacht bij DPD. Of het nu gaat om communicatie met onze klanten, met potentiële medewerkers of met journalisten. Als onderneming zijn wij ons ook bewust van onze sociale verantwoordelijkheden naar medewerkers en milieu.

Hoofdsponsor MKB Media

Hoofdsponsor TMG Squash sinds 2010

Meer over MKB Media

MKB-media is een sportief full-service mediabureau. MKB-media adviseert en levert ieder soort drukwerk of advertentieplaatsing, huis-aan-huis verspreiding, website etc.

Een gezond en fit lichaam zorgt voor een positieve instelling. Sport is belangrijk voor iedereen, en zeker voor de jeugd!  Daarom steunen wij  TMG Squash-ThatsMyGame!

Dunlop

Partner van TMG Squash sinds 2016

Meer over Dunlop

Dunlop is verheugd partner te zijn geworden van TMG Squash. Naast de sponsoring van de TMG Junior Series (wat een mooie aanvulling is op ons eigen Dunlop Squash Circuit) zal Dunlop zich ook aan alle overige activiteiten van TMG Squash verbinden. Marktleider Dunlop bevestigt hiermee op alle fronten de squashsport te ondersteunen en te promoten. We kijken uit naar de samenwerking en we gaan er wat moois van maken”, aldus Elmar Gerth, marketing manager Dunlop Benelux

I-Reservations / BaanReserveren.nl

Partner van TMG Squash sinds 2017

I-Reservations, beter bekend als BaanReserveren.nl. Voor veel van jullie bekend om je squashbaan mee te reserveren bij heel veel clubs in Nederland.

TMG is al jaren actief bezig met het ondersteunen van (jeugd) squash. Wij vinden het belangrijk om initiatieven als TMG te ondersteunen en daarmee bij te dragen aan de ontwikkeling van (jeugd)squash aldus I-Reservations

Frans Otten Stadion

Partner van TMG Squash sinds 2016

Meer over Frans Otten

Frans Otten Stadion is het grootste squash centrum van Nederland en tweede van Europa met 21 squashbanen gevestigd in Amsterdam. Met de samenwerking met het Frans Otten Stadion die al jaren investeert in het Nederlandse Squash heeft TMG de mogelijkheid om een professioneel squashevenement te organiseren. Dit biedt Nederlandse talenten een goede kans om door te kunnen groeien!

TMG Squash ondersteunen?

Ben je zelf enthousiast geworden over TMG Squash en wil je (jeugd)squash een warm hart toedragen? Dan ben je van harte welkom. Wij gaan graag met jou in gesprek om te kijken waar TMG nog meer ondersteuning kan gebruiken. Hiervoor kun je contact opnemen met Tom Lucas.

mail Tom