74309007

TMG DPD Beverwijk een gezellige dag met 57 TMG’ers!

Afgelopen zondag was het tijd voor het allereerste TMG DPD toernooi van 2020, en met succes! Het was een supergezellige dag met 57 enthousiast deelnemers bij MAX Sports & Wellness in Beverwijk. Er werd door het beperkte aantal banen in vier verschillende categorieën gespeeld.

Mini’s
Bij de Mini’s werd er dit toernooi met 19 TMG’ers gespeeld, de grootste categorie van dit toernooi! Jeromy Boele en Tygo ter Burg troffen elkaar in de finale zoals op voorhand al was verwacht aan de hand van de plaatsing. Jeromy kwam 2-1 voor maar Tygo wist uiteindelijk te winnen met 3-2 en wist zich te bekronen tot Mini’s kampioen van dit toernooi. De strijd om het brons ging tussen Tijn Cooke en Matteo van den Burg. Matteo wist deze wedstrijd met 3-0 te winnen en nam de beker mee naar huis. De plate prijs ging naar Sietse Groot.

Rookies
De Rookies bestond dit keer uit 16 TMG’ers en vulden daarmee het volledige uitspeelschema. Er waren vrijwel alleen maar 5-setters bij de Rookies vanaf de kwartfinales, dit laat alleen maar zien hoe enorm dichtbij iedereen bij elkaar zit! Jonathan Chen wist de finale te behalen door met 3-1 te winnen van Tijme Hagenbeek. Hij trof daar Tim Veen die 3-2 won van Levi Visser in de halve finale. De finale was één groot spektakel. Jonathan kwam 2-0 voor, Tim vocht terug naar 2-2 maar Jonathan pakte uiteindelijk toch zijn allereerste Rookies titel door met 3-2 te winnen. Levi won de wedstrijd om het brons van Tijme. De plate prijs ging naar Camiel Bertens.

Beginners
Bij de Beginners waren dit keer 8 spelers, zij speelden in 2 poules van 4. De twee winnaars van de poules, Dave Kuiper en Anouk Kooij, speelden tegen elkaar in de finale. Het was een hele mooie finale waarbij Dave vanuit Drachten uiteindelijk aan het langste einde trok en won met 3-1. Fenna Wijman en Quinten van Es speelden voor het brons. Quinten kwam 2-0 voor maar Fenna wist toch nog ergens energie vandaan te halen en won uiteindelijk heel knap met 3-2 en pakte daarmee het brons. De plate prijs ging naar Yago Koers.

Gevorderden
Bij de Gevorderden waren dit keer 12 TMG’ers aanwezig, zij speelden in een schema van 16. Brian Daalhuizen behaalde de finale door met 3-1 te winnen van Robert Lindner. Aan de andere kant van het schema wist Milan Roks 3-2 te winnen van Ian Trouwborst en kwam daarmee in de finale. In de finale kwam Brian Daalhuizen 1-0 voor, maar Milan kwam terug en won uiteindelijk met 3-1 en bekroonde zich daarmee tot de kampioen van de Gevorderden en daarmee ook tot de kampioen van dit toernooi. Ian Trouwborst won het brons door met 3-1 te winnen van Robert Lindner. De plate prijs ging naar Elcke Mols.

Wij willen alle TMG’ers bedanken voor de gezellige dag en hopen jullie snel weer te zien op het volgende TMG DPD Toernooi op 29 maart! Tot dan TMG’ers!