74309007

TMG annuleert Utrecht, Alphen & Almere

 

Squash Bond Nederland heeft zojuist gecommuniceerd dat alle Squash activiteiten tot 1 juni worden afgelast. Maandagavond 23 maart zijn er nieuwe, strengere overheidsmaatregelen tot 1 juni ingegaan. SBN heeft daarop besloten dat SBN activiteiten tot 1 juni worden afgelast. Dit heeft directe gevolgen voor de TMG Tour.

De TMG Evenementen van 29 maart bij All Inn Utrecht, 19 april bij Squash Alphen en 17 mei bij Squash Almere worden geannuleerd. Als TMG Organisatie betreuren wij het feit dat deze evenementen niet door kunnen gaan, we vinden het dan ook ontzettend jammer dat we de squashbaan en het spelen van wedstrijden zo lang moeten missen. Toch willen wij benadrukken dat de gezondheid altijd voorop gaat, het is een bijzondere tijd waarbij we goed op elkaar moeten passen! TMG volgt dan ook de richtlijnen van de overheid en SBN. Wij hopen dat we weer snel kunnen gaan squashen en dat de TMG Grand Final van 28 juni wel door kan gaan. TMG bestaat dit seizoen 10 jaar, wij zouden graag met iedereen in stijl dit seizoen willen afsluiten en 10 jaar TMG vieren. Echter alleen als dat ook verantwoord is en er een veilige sportomgeving is voor spelers maar ook bezoekers.

Wij houden iedereen op de hoogte als er ontwikkelingen zijn. Voor nu wensen we iedereen veel gezondheid en pas op jezelf en op elkaar. Via de Instagram van TMG proberen we jullie op de hoogte te houden van wat alle andere TMG’ers doen nu we niet kunnen squashen. Ben jij ook leuk bezig? Stuur het dan op naar ons via een DM op Instagram.