74309007

Een unieke Kersteditie door sneeuw en 80 jeugdspelers!

Zondag was het weer zover, het leukste squashtoernooi van het jaar, de TMG DPD Kersteditie. Net als vorig jaar was de kersteditie bij Meersquash Hoofddorp. Dit keer was de kersteditie extra kerstig omdat het buiten ook nog eens sneeuwde! Net zoals andere jaren kwam de kerstman ook langs met wat lekkers en de elfjes deden de wedstrijdleiding. Met 86 deelnemers kunnen we spreken van een geslaagde maar vooral een hele leuke dag.

 

Mini’s
Er waren dit keer maar liefst 16 Mini’s, een record! Tim Veen wist na eerdere podiumplaatsen weer goed te presteren. Hij kwam zonder gameverlies in de finale en won uiteindelijk de gouden medaille nadat hij met 3-1 won van Lars Kaasjager. Lars had in de halve finale de Jamero O’Rourke verslagen met 3-0. Imran Farrouki won uiteindelijk het brons nadat Jamero opgaf in zijn laatste wedstrijd. Jay van Kempen won de plate.

Rookies
De Rookies was de grootste categorie van het toernooi De grote underdog bij de Rookies was toch wel Melvin Vertogen. Melvin won in zijn kwartfinale van de nummer 2 geplaatste Fenna Wijman en kon dit verder doorzetten want hij won uiteindelijk de Rookies! Melvin won in de finale met 3-0 van de nieuwkomer Arnout Kolkmeijer. De strijd om het brons ging tussen Allistar Morris en Niklas Pantazidis, Niklas trok hierbij aan het langste einde en won het brons. Mees van Weegberg won de plate.

Beginners
Bij de beginners waren dit keer 18 TMG’ers aanwezig. Ian Trouwborst wist heel knap zijn plaatsing waar te maken. Hij won in de halve finale van Aiden Vetjes en in de finale van Quinten Verkaik, beide in 4 games. Aiden Vetjens speelde tegen Evan Morris voor de derde plaats, Aiden liet zien goed in vorm te zijn en won uiteindelijk met 3-0 en pakte hiermee de bronzen medaille. Meike van Dalen won knap de Plate.

Gevorderden
De poule van Gevorderden was gevuld met 5 TMG’ers. Het waren hele spannende wedstrijden, maar Lars van Dongen won al zijn wedstrijden en maakte daarmee zijn plaatsing waar. Valentijn Hofman werd 2een Milan Roks werd 3e.  De plateprijs ging dit keer naar Daan Bosse.

Elite Jongens <23
De Elite Jongens categorieën worden vanaf nu altijd samengevoegd, dit keer waren er in totaal 12 Jongens die mee speelden in deze categorie. Tom Schreurs won in zijn halve finale van Sebastiaan Hofman met 3-0 en pakte daarmee de eerste finaleplaats. Tjeu Dubbeldam pakte de andere finaleplaats door knap met 3-1 te winnen van Henrico van der Vegt. Schreurs was uiteindelijk toch de sterkste in de finale en won met 3-1 van Dubbeldam. Henrico won uiteindelijk het brons door de winst op Sebastiaan.

Elite Meisjes
Door een uitvaller bij de Elite Meisjes bestond deze categorie uit slechts 3 spelers. Gabi Fritsche was hier de sterkste door haar wedstrijden met 3-0 te winnen. Daniek Krukkert pakte het zilver en Catlyn van Maas de Bie ging naar huis met het brons.

All Ladies & All Stars
Dit keer mochten de ouders natuurlijk ook weer in actie komen. Bij de All Stars was de fanatieke Lars Rustenburg de sterkste en bij de All Ladies was Linda van Geffen de sterkste.

 

Wij willen alle TMG’ers enorm bedanken voor dit supergezellige toernooi! Daarnaast willen wij ook iedereen bedanken voor dit leuke jaar, de ouders, de spelers, de aanmoedigers maar natuurlijk ook onze sponsoren! Zonder DPD, Dunlop, MKB Media & Baanreserveren was dit nooit mogelijk!

Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen en wij hopen jullie volgend jaar allemaal weer te mogen verwelkomen op een van de volgende TMG toernooien!

TOT DAN!

TMG Team