74309007

Organisatie NK Jeugd Zwolle gaat samenwerking aan met TMG

Over twee weken is in Zwolle het NK Jeugd onder de 13, 17 en 23 jaar. TMG is met de NK Organisatie een partnerschap aangegaan met als gezamenlijke doel het jeugdsquash in Nederland te promoten. De belangrijkste missie is de jeugd meer aan het squashen te krijgen en op termijn het niveau van onze topjeugd naar een hoger plan te tillen.  TMG is verheugd dat er nu een partner bij is die ook alle energie stopt in het promoten van jeugdsquash.

De NK Organisatie heeft nu al bijna ci. 60 deelnemers en wil graag het record van 81 deelnemers breken. Om dit doel te behalen wordt er veel promotie gemaakt en extra activiteiten georganiseerd. Tijdens het toernooi verschillende leuke activiteiten zijn die het wachten tussen de wedstrijden leuker maken. Elke deelnemer krijgt een uniek Dunlop toernooi shirt, een goody bag met hebbedingetjes en een gratis Inovit sportdrankje. Verder zullen er activiteiten zijn als de Dunlop hardste service challenge, een bliksem toernooi en de Ballenkanon Game. Bij elke activiteit zijn Dunlop rackets, sportassen en rugtassen te winnen.

En een belangrijke doelstelling is om de groep jeugdsquashers die niet voor een NK titel gaan, te bewegen om mee te doen. Ervaring opdoen is belangrijk, maar ook kijken naar de top jeugdsquashers is leerzaam. En om die vaak nog jonge groep te stimuleren om mee te doen, zijn er bij een aantal categorie verliezerronden gave Dunlop rackets beschikbaar voor de winnaars van deze verliezerronden. Dus een mooie prijs die je kunt winnen.

Op Facebook en Instagram kun je ons vinden via Promotie Jeugdsquash en wordt je dagelijks op de hoogte gehouden van nieuws en leuke wetenswaardigheden. Dus schroom niet om mee te doen, inschrijven kan tot en met 4 maart a.s. via onderstaande link. Kom je van ver, dan hebben we via een van onze sponsors, LUMEN HOTELS, een voordelige overnachting arrangement.

Inschrijven kan hier!