74309007

TMG start het nieuwe jaar in Beverwijk

Afgelopen zondag hebben weer 52 TMG’ers hard gestreden voor de bekers en punten voor de TMG Ranking! Het eerste TMG-toernooi van dit jaar heeft zich afgespeeld bij de gezellige club, MAX Beverwijk. Het was erg leuk om te zien dat er veel nieuwe gezichten waren dit keer!

Mini’s

Bij de jongste categorie van het toernooi wisten de hoogst gerankte spelers hun plaatsing waar te maken. Zo werd Levi Visser voor de tweede keer op rij de winnaar van de Mini’s door te winnen van Fay Karim, en won Sebastian van den Burg de strijd om het brons van Finn Grimme met 3-1.  De Plate werd gewonnen door Thomas Pijper.

Rookies

Bij de Rookies waren veel verassingen dit keer. Zo liet Yago Daniel Origel Koers in de halve finale zien dat hij te sterk was voor de nummer 1 geplaatste Bram van Bemmel, hij won met 3-1. Aan de andere kant van het schema won Jurre Vermeer in de eerste ronde al van de nummer 2 geplaatste Roxanne Eenjes. Jurre werd echter tegengehouden door Dave Kuiper in de halve finale, Dave liet zien dat hij kon terugkomen van een 2-0 achterstand en wist zich uiteindelijk te plaatsen voor de finale tegen zijn clubgenoot Yago. De wedstrijd tussen deze twee was er niet zomaar een, opnieuw wist Dave terug te komen van een 2-0 achterstand. Yago wist de vijfde game toch naar zich te trekken en won met 11-9 in de vijfde game. Bram van Bemmel won uiteindelijk het brons door 3-1 te winnen van Jurre Vermeer. De Plate ging uiteindelijk naar Gijs Minne.

Beginners

Bij de Beginners zijn bijna alle wedstrijden 4- of 5-setters geworden. Toch wist Annamaria Machalova opnieuw te laten zien de beste te zijn, ze won in de Finale van Ian Trouwborst met 3-2. Jazzley Roobeek won de strijd om de 3e plek. Dit ging echter niet makkelijk, hij won met 3-2 van Quinten Verkaik. De Plate prijs ging naar Aiden Vetjens.

Gevorderden

Bij de hoogste categorie van de dag heeft Guido Lindner laten zien dat hij de beste was. Hij won in de Finale met 3-1 van Lars van Dongen. Mohan Steenbrink werd 3e. Thomas Shehata wist knap de Plate te winnen tijdens zijn eerste toernooi.

Graag willen we iedereen bedanken voor hun komst! We hopen iedereen natuurlijk weer te zien op het volgende toernooi, 18 maart bij Squash Hillegom! Tot dan!